Ona ima milione, mnogi je žele, ali niko ne sme da joj priđe: Evo zašto!

otac-cerka


Ova 18-godišnja ćerka ruskog tajkuna mogla bi da izabere bilo kog dečka kojeg želi, jer njena privlačnost ne leži tek u bogatstvu, već je reč o zgodnoj devojci za kojom bi se mnogi okrenuli bez obzira na novac
Ona je jedna od najpoželjnijih plavuša u Londonu, a Sofiju Abramovič znaju i kao najbogatiju tinejdžerku u ovom gradu. I sve to zahvljujući svom ocu Romanu.
Ova 18-godišnja ćerka ruskog tajkuna i vlasnika fudbalskog kluba „Čelzi“ mogla bi da izabere bilo kog dečka kojeg želi, jer njena privlačnost ne leži tek u bogatstvu (a „teška“ je milijardu funti), već je reč o zgodnoj devojci za kojom bi se mnogi okrenuli bez obzira na novac.
Ali umesto da leti iz veze u vezu i paradira po crvenom tepihu, navodno jako simpatična i draga Sofija najradije provodi vreme s ocem. Zato bi onaj koji bi želeo da joj se približi trebalo da bude stvarno odvažan i neustrašiv.
Foto: Instagram
Uprkos tome što je puno s tatom, Sofija ipak nađe vremena i za glamurozan život. Tako se povremeno doleti privatnim avionom na francusku rivijeru, uživa u najfinijem šampanjcu ili potroši 200.000 funti tokom zimskih praznika kako bi se provodila s prijateljima – Bekamovima. Jer, ipak je ona tatina princeza.
Prošle godine je 18. rođendan proslavila u sopstvenom noćnom klubu s 500 prijatelja, na šta je tata potrošio „samo“ 30.000 funti. Roman pak nije prisustvovao žurci, budući da je tamo bila njegova bivša supruga, Sofijina majka Irina.
Kada nije s Bekamovima, Sofija se rado druži sa 17-godišnjom ćerkom poznatog kuvara Gordona Remzija, pa devojke često zajedno odlaze na luksuzne odmore – na primer, sad su bile na Maldivima.
Kad ipak nađe vremena za školu, tamo je voze u blindiranom Rendž Roveru, a dok je bila mlađa, često je u malo udaljeniju školu išla helikopterom. Sad radije putuje s vozačem i telohraniteljima u terencu.
Sofija često objavljuje fotografije s tatom, kojeg očigledno obožava, a koji joj bez pogovora ispunjava svaku želju, pa je tako dobila i najskuplje konje kad se počela da se bavi jahanjem. Taj sport joj čak i dobro ide, pa se druži s drugim devojkama koje dele tu strast.
Iako neki tvrde da Roman Sofiju drži na „kratkoj uzici“, drugi smatraju da to nije nimalo čudno kad znate koliko je loš uticaj princeza u provodu, tačnije njegove najstarije ćerke Ana, koja živi i studira u Njujorku. Ali pod znakom pitanja je koliko studira jer je uvek spremna za probleme i žurke. Za razliku od tatinog ponosa – Sofije, piše Daily Mail.
(express.hr)

0 komentari:

Objavi komentar