Nećete moći da zadržite suze: Majka sluša kako kuca srce njenog umrlog sina!



Tragična smrt malenog dečaka iz Kalifornije spasila je život jednoj devojčici u Arizoni, a nedavno su se njihove majke srele po prvi put! Susret je bio više nego emotivan!
Sve je zapravo počelo kada je Hiter Klark ostavila svog sedmomesečnog sina Lukasa sa dadiljom. Dečaka je potom zlostavljao momak od devojke koja ga je čuvala, a dečak je nakon zadobijenih povreda preminuo. Ali, ta tragedija bila je nada jednoj porodici.
Lukas je preminuo u junu 2013, a njegova majka odlučila je da donira njegove organe kako bi spasila drugu decu
"Postoji negde neka porodica koja oseća i prolazi nešto slično što sam ja prošla, a sad ja imam šansu da to prekinem“, kazala je Heater Klark i dodala:
„Bio je veseo, maleni "hrčak". Ako je kamera bila ispred njega, uvek se ili smejao ili plazio jezik."
Lukasovi organi spasili su živote troje mališana.
Jedna od njih je danas 4-godišnja Džordan Drejk, koja je većinu života provela u bolnici, jer je imala teško oštećenje srca.
"Jako mi je teško da o tome govorim... Da će jedna majka misliti na druge porodice dok tuguje za svojim detetom“, izjavila je njena majka Ester.
Lukas danas živi u Jordan u kojoj se nalazi njegovo srce. Bilo je to čudo zbog kojeg devojčica danas živi.
Emotivni susret u kojem majka prvi put čuje kako srce njenog preminulog dečaka kuca, rasplakao je svet... Obe majke rekle su kako nikad neće zaboraviti ovaj dan.

0 komentari:

Objavi komentar